ciri - ciri ketagih facebook



1.Tidak dapat berenggang dengan internet
2.Terus mencapai facebook sebaik saja bangun dari tidur, sampai di pejabat atau sampai di rumah.

3.Sentiasa terbayang apa yang ada dalam facebook semasa offline,
...
4. Sentiasa terbayang untuk menulis sesuatu dalam facebook semasa offline

5. Lebih selesa melayari facebook daripada keluar rumah atau menonton tv

6. Masa dihabiskan lebih setengah jam setiap kali melayari facebook.

7. Melayari facebook lebih 3 kali sehari sekadar berbual kosong.

8. Facebook dijadikan tempat meluahkan perasaan.

9. Sentiasa mengharapkan ramai orang memberi komen.

10. Rasa gelisah yang amat sangat apabila berada lama di tempat yang tiada internet.

11. Berbagai medium untuk ber'FB Mobile Web, Via SMS , Wifi , Broadband , di Office, di rumah
korg mmpunyai ciri2 di atas ni???
seriuosly ak pon ada gak t'golong dalam ciri2 dkt ats ni..huhuhu
dh mmg addicted dgn fb...
mmg thp2 kne kurangkan la...
tepuk dada tnya selera
depends pd diri kita smua
kne pk baik n buruk fb ni...
adiosss..
renung2kan...







like sangat-sangat

10 comments:

  1. hahaha. ada gak. tapi fatin just buang boring klu men fb ni. bosan la fb. kn? hahahaa. btw, nice entri. :)

    ReplyDelete
  2. fb skrg dh x mnrk..dh buhsan huhuhu

    ReplyDelete
  3. haha,piqa ketagih jugak laaa :) asal tak online seharii rasa macam ape jea . hehe ~ btw , nice entryy kakak :)

    ReplyDelete
  4. mimi marilyn: huhuhu
    piqazul: tau xpe..akk pon mcm 2 gak skrg ni....huhu

    ReplyDelete
  5. hehe..biaselah..zman skrg byk yg cmtu..mia pn kdang2 cmtu gak..:)

    ReplyDelete
  6. mia:hehehe...2 la...tp x leh gak on9 je..t smua keja x siap..huhu

    ReplyDelete
  7. haha terasa.tapi sekarang dah deactivate fb tuu :D

    ReplyDelete
  8. takdak fb pun lalala
    baik layan blog lagi syok :P

    ReplyDelete
  9. azya: wah siap deactive lagi....bhuhuh
    sis 92: yeke xde???mcm tipu ke...huhuh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011-2012@ ANNIE MOHAMAD